HASBİHAL AÇILIYOR

Cuma günü açılışı yapılacak olan Hasbihal Cafe bistro Karaman'da bulunan Yerel ve Ulusal Basın mensupları ile kahvaltıda biraraya geldi.

YAŞAM 03.04.2014, 12:34 03.04.2014, 15:32 Ferhat KOÇ
HASBİHAL AÇILIYOR
Açılış öncesi  Basın Mensupları ile tanışmak, kaynaşmak amaçlı bir kahvaltı programı düzenlendi. Programa, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Programda konuşma yapan işletme sahiplerinden Aziz Selçuk;’’ Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, ben uzun bir süredir Karaman’dan uzak kaldım. Geldiğimde de Karaman’da bir hizmet etmek, halkımızın faydalanabileceği bir tesis imkan sunmak istedim. Süleyman arkadaşımla birlikte bu yola çıktık, İnşallah hayırlı olur. Bizim burda cafe restauranttan ziyade amacımız Kültür ve eğlenceyi harmanlamak, burda çeşitli resim sergileri, Karaman’ın yöresel tarihini tanıtma, canlı müzik gibi bir takım faaliyetler yapmayı düşünüyoruz. Sizlerinde elinizden gelen yardım ve fikirlere herzaman açığız. Genci, yaşlısı, ailesi herkezin gelip keyifli saatler geçirebileceği, Karaman tarihine, kültürüne önem veren bir mekan olmayı göz önünde bulunduruyoruz. Yarın (Cuma günü) saat 14:00 de yapacağımız açılışımıza bütün Karamanlıları bekliyoruz.’’dedi.

Hasbihal Bistro Cafe de soğuk sıcak içeceklerin yanında ızgara köfte ve İtalyan Pizzasında oldukça iddialı olarak cafe ve lokanta sektörüne farklı bir tarz getirecek. Karaman'da mevcut Cafe ve Restoranların aksine farklı bir konsepte bürünen Hasbihal, daha çok sanat ve kültürel ağırlıklı dekor tarzı sektöre ile iddialı bir giriş yapacak.






Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü