Başkan Altınok yeni mesire alanını inceledi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kösrelik Göleti etrafına inşa edilen yeni mesire alanı inşaatında denetimlerde bulundu.

ANKARA 17.05.2021, 13:18
Başkan Altınok yeni mesire alanını inceledi

Keçiören Belediyesi, ilçeye bağlı Kösrelik köyündeki Kösrelik Göleti’nin etrafında sürdürdüğü mesire alanı yapım çalışmalarına hız kazandırırken Belediye Başkanı Turgut Altınok da burada incelemelerde bulundu. 170 bin metrekarelik alana inşa edilecek olan mesire alanının en kısa sürede tamamlanması için seferber olan ekiplerden proje detaylarına ilişkin bilgiler alan Altınok, buranın doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olacağını kaydetti.

Spor, mangal ve eğlence bir arada

Başkan Altınok, mesire alanında yer alacak olan sosyal donatı alanlarına ilişkin, “Kösrelik, Ankaralıların yeni piknik merkezi olacak. Şehrimize kazandıracağımız 170 bin metrekarelik mesire alanımızda yürüyüş ve bisiklet yolu, 200 adet pergole, çocuk oyun alanı, balık tutma iskelesi yer alacak. Mangal yakmak isteyen vatandaşlarımız için barbekü de koyacağız. Vatandaşımız ailesiyle birlikte buraya gelerek huzurlu bir ortamda hem piknik hem de spor yapabilecekler” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü