Başkan Altınok’tan çocuklara satranç takımı hediyesi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Atatürk Botanik Bahçesi’nde spor yapan ailelerle sohbet ederek çocuklara oyuncak ve satranç takımı hediye etti.

ANKARA 06.04.2021, 13:30
Başkan Altınok’tan çocuklara satranç takımı hediyesi

Atatürk Botanik Bahçesi Keçiörenlilerin spor yapma noktası olmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da burada yaptığı denetim sırasında ailelerle ve çocuklarla uzun uzun sohbet ederek onlardan gelen talepleri dinliyor. Altınok, Atatürk Botanik Bahçesi’nde gerçekleştirdiği son denetimde ise çocuklara oyuncak, satranç takımı, çocuk maskesi ve çocuk dezenfektanı hediye ederek yüzleri güldürdü.

Atatürk Botanik Bahçesi’ni Başkent’in gözde dinlenme mekanlarından biri olarak tanımlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Atatürk Botanik Bahçemizi hafriyat yığınlarından kurtararak kentimizin en güzel parklarından biri olarak hizmete açtık. Parkımız, içindeki uzun koşu parkuru ile spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın vazgeçilmez mekanı konumundadır. Yüzlerce çeşit bitki ve çiçeğin güzelliğiyle renklenen parkımız her mevsim güzelliğinden bir şey kaybetmiyor” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü