Başkan Oğuz’dan sahur sürprizi

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sahurda iş yerleri açık olan esnaflara sürpriz ziyarette bulunuyor.

ANKARA 19.04.2021, 12:12
Başkan Oğuz’dan sahur sürprizi

Başkan Oğuz, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sahur vakitlerinde iş yerleri açık olan esnaflara sürpriz yaparak, ekmek teknelerine konuk oluyor. Ziyaret ettiği iş yerlerinde aileden biri gibi karşılanan Oğuz, yakından ilgilendiği vatandaşlarla hasbihâl

edip, hal hatır soruyor. Oğuz, ziyaretleri sırasında esnaflara belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını anımsatarak, hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulunuyor. Oğuz’un yaptığı sürpriz ziyaretlerden memnun olduğunu dile getiren esnaflar, bu anlamlı davranışı için kendisine teşekkür ediyor.

"Büyük bir aileyiz"

Başkan Oğuz, göreve geldiği günden bu yana 7’den 70’e tüm kesimlerle iç içe olduğunu belirterek, “Kahramankazan’ımızda 57 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Ailemizin tüm fertleriyle biriz, beraberiz ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Onların arasından çıkmış bir kardeşleri olarak acı ve mutlu tüm anlarında yanlarında oluyorum. Mübarek Ramazan-ı Şerif’te gönül kapılarını bizlere açan kardeşlerimizle birlikte olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Ziyaretlerimizi Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü