Büyükşehir dünyaya açılıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ARTIK İNGİLİZCE DİLİNDE DE YAYINLANACAK. BAŞKENT'E AİT HABERLERİ TÜM DÜNYAYA DUYURMAYI HEDEFLEYEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FACEBOOK "ANKARABBLD.EN", TWİTTER "ANKARABBLD_EN" VE INSTAGRAM "@ANKARABBLD_EN" ADRESLERİ ÜZERİDEN İNGİLİZCE HESAPLARI HAYATA GEÇİRİYOR.

ANKARA 08.09.2020, 11:37
Büyükşehir dünyaya açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları artık İngilizce dilinde de yayınlanacak. Başkent’e ait haberleri tüm dünyaya duyurmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Facebook "ankarabbld.en", Twitter "ankarabbld_en" ve Instagram "@ankarabbld_en" adresleri üzeriden İngilizce hesapları hayata geçiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü faaliyetleri tüm dünyaya duyuracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının bünyesinde bulunan Büyükşehir’e ait kurumsal sosyal medya hesapları artık İngilizce olarak da yayınlanacak.

Ankara’nın tanıtımına katkı sağlayacak

Sosyal medyayı yoğun olarak kullanan Büyükşehir Belediyesi, hizmet alanındaki tecrübelerini dünyayla paylaşmak için Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden İngilizce paylaşımlarda bulunacak.

Faaliyet, hizmet ve haberleri en doğru ve çabuk bir biçimde sosyal medyadan halka duyuran Büyükşehir, İngilizce sosyal hesaplar sayesinde yurt dışında da Ankara’nın tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor.

İnternet bağlantısı olan her yerden Facebook için "ankarabbld.en", Twitter için "ankarabbld_en" ve Instagram için "@ankarabbld_en" adreslerinden Büyükşehir paylaşımları İngilizce olarak takip edilebilecek.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü