Çankaya’nın pandemi eylem planı tam not aldı

Tüm birimleri için Covid-19 Eylem Planı hazırlayan Çankaya Belediyesi, kreşlerden sonra sanat merkezlerini de pandemi koşullarına uygun bir şekilde açmaya hazırlanıyor.

ANKARA 25.09.2020, 16:08
Çankaya’nın pandemi eylem planı tam not aldı

Çankaya Belediyesinin pandemi planı yaparak verdiği hizmeti yerinde inceleyen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, yapılan çalışmaların olumlu olduğunu vurgulayarak çeşitli önerilerde bulundu.

Önümüzdeki günlerde Leonardo Da Vinci anısına saygı sergisinin açılacağı Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Masal Kalesi Kreşinde yetkililerle bir araya gelen Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, önlemleri yerinde inceleyerek önerilerde bulundu.

Karışım hava kullanılmayan klima sistemlerinin önemine vurgu yapan Şenol, bina girişlerinden itibaren dezenfeksiyona dikkat edilmesini, açık alanlardaki sosyal mesafenin kapalı mekanlarda iki katına çıkarılarak alan hesabı yapılması gerektiğini söyledi. Gün içi etkinlik sayısının teke düşürülmesi ve ardından dezenfeksiyon çalışması yapılmasının ve gün içinde halkla teması olan personel için de ayrı bir çalışma planı oluşturulmasının bir gereklilik olduğunu hatırlattı.

Çankaya Belediyesince hazırlanan eylem planının olumlu bir çalışma olduğunu belirten Prof. Dr. Şenol emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü