Gönül Çarşısı ile imkanı olan verecek, ihtiyacı olan alacak

Mamak Belediyesi, “İmkanı olan verecek, ihtiyacı olan alacak” sloganıyla geçtiğimiz yıl başlattığı Gönül Çarşıları’nı yeniden kurdu.

ANKARA 14.04.2021, 16:36
Gönül Çarşısı ile imkanı olan verecek, ihtiyacı olan alacak

Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan Gönül Çarşıları ile ihtiyaç sahiplerinin kimden geldiğini bilmedikleri bir ikramla evlerine yiyecek götürmeleri amaçlanıyor. Proje ile ihtiyaç sahiplerine destek olmanın yanı sıra yardımlaşmayı, paylaşmayı ve iyiliği öğretmeyi amaçladıklarının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bizim medeniyetimiz paylaşım medeniyetidir. Kıymetli hemşerilerimiz evine gıda alırken bir fazla alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için buraya bağışlayacak. Burada en güzel özellik şu; hayrı yapan da yardımı kimin aldığı da belli değil. Projemiz kardeşliğimizi tazeleyecek. Mübarek Ramazan ayı içerisinde kardeş olduğumuzu yeniden hatırlayacağız. Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi kültürüne sahip bir millet olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyacı karşılanacak inşallah. Bu iyilik projesinin tüm Mamak’ı kuşatmasını hedefliyoruz. Hemşehrilerimiz getirdikleri her ürünün muhakkak ihtiyaç sahibinin evine gideceğini bilsinler. Zor günler dayanışma ile aşılır” dedi.

Boğaziçi Mahallesi, Şafaktepe Mahallesi, Abidinpaşa Mahallesi, Küçük Kayaş Mahallesi, Kıbrısköyü Mahallesi, Lalahan Mahallesi, Başak Mahallesi, Akdere Mahallesi, Mutlu Mahallesi ve Yeşilbayır Mahallesi’nde Gönül Çarşısı açıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü