Keçiören’de eski oyun ve spor seti kalmayacak

Keçiören Belediyesi, park ve bahçeleri yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARA 04.05.2021, 15:24
Keçiören’de eski oyun ve spor seti kalmayacak

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Keçiören’deki parklarda oyun ve spor seti yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Haziran ayına kadar yenileme çalışmalarını tamamlayacak olan ekipler aynı zamanda parklardaki oyun alanlarına çocukların güvenliği için kauçuk döşeme çalışmalarını da sürdürüyor. 2 ay önce başlatılan ve haziran ayına kadar sürecek olan çalışmalar kapsamında 15 bin metrekare kauçuk döşeme ve 5 bin metrekare sentetik çim halı serme çalışması tamamlanmış olacak.

“2 ayda 51 adet oyun seti kurduk”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, son iki ayda Keçiören’deki parklarda 51 adet oyun setinin yenilendiğini Haziran ayına kadar da ilçedeki hiçbir parkta eski oyun ve spor setinin kalmayacağını belirtti. Altınok, “Pandemi sonrasında çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesi için parklarımızdaki oyun ve spor setlerini yenilemeye devam ediyoruz. Parklarımıza 2 ayda 51 adet oyun seti kurduk. Haziran ayına kadar da 144 adet oyun ve spor setini yenilemiş olacağız” ifadelerini kullandı.

“520 adet parkımız var”

İlçedeki parklarda yürütülen bakım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve yeni park yapım çalışmalarında önemli bir yol katedildiğini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Türkiye’de en çok parkın olduğu ilçe Keçiören’dir. Şehrimizde 520 adet parkımız var. Parklarımıza yeni oyun seti, spor aleti ve oturma grupları kurarak hem ailelerin hem de çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Park zengini bir kente sahip olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü