Mamak’ta okullar dezenfekte ediliyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlığını korumak için dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, okulların ortak kullanım alanlarını dip bucak temizliyor. Ebeveynlerimizin gönlü rahat olsun" dedi.

ANKARA 05.04.2021, 13:06
Mamak’ta okullar dezenfekte ediliyor

Mamak Belediyesi tarafından, Mamak geneli okullarda dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları kapsamında sınıflar, koridorlar, tuvaletler, kantinler, kapalı spor salonları ve diğer ortak kullanım alanları dip bucak temizlendi. Dezenfekte işlemlerinin ilçedeki tüm okullarda devam edeceği ifade edildi.

“Ebeveynlerimizin gönlü rahat olsun”

Öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını korumak adına okullarda dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlığını korumak için dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, okulların ortak kullanım alanlarını dip bucak temizliyor. Ebeveynlerimizin gönlü rahat olsun, ilçemizdeki tüm okulları yüz yüze eğitim için güvenli hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü