Büyükşehirden sağlık çalışanlarına aşure ikramı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHARREM AYI DOLAYISIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ AŞURE DAĞITIMINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AŞEVİNDE HİJYENİK KOŞULLARDA, ÖZENLE HAZIRLANAN AŞURELER, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İKRAM EDİLMEK ÜZERE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ VE KEPEZ DEVLET HASTANESİ’NE TESLİM EDİLDİ.

ANTALYA 11.09.2020, 16:16
Büyükşehirden sağlık çalışanlarına aşure ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure dağıtımında sağlık çalışanlarını unutmadı. Büyükşehir Belediyesi aşevinde hijyenik koşullarda, özenle hazırlanan aşureler, sağlık çalışanlarına ikram edilmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kepez Devlet Hastanesi’ne teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında pandemi sebebiyle aylardır özveriyle gece gündüz risk altında mesai yapan sağlık çalışanlarına aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Vatandaşların sağlığı için özverili bir şekilde korona virüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan aşureleri de sağlık çalışanlarına ulaştırdı. Büyükşehir Belediyesi Aşevinde hijyenik koşullarda hazırlanan aşureler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi personelleri tarafından yine hijyenik bir şekilde hastanelere teslim edildi. Kepez Devlet Hastanesi’ne 600, Atatürk Devlet Hastanesi’ne 600 ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 2 bin 200 olmak üzere toplam 3 bin 400 kişilik aşure ulaştırıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü