Kemer Belediyesi çalışanlarına Covid-19 testi

YENİ TİP KORONA VİRÜS (COVİD-19) SALGINI NEDENİYLE ALINAN TEDBİRLER KAPSAMINDA KEMER BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA COVİD-19 TESTİ YAPILMAYA BAŞLANDI.

ANTALYA 09.09.2020, 15:30
Kemer Belediyesi çalışanlarına Covid-19 testi

Yeni tip Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Kemer Belediyesi çalışanlarına Covid-19 testi yapılmaya başlandı.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ve özel hastane işbirliğiyle gerçekleştirilen ve Başkan Necati Topaloğlu’nun da teste tabi tutulduğu program çerçevesinde yaklaşık 750 personel teste tabi tutulacak. Başkan Topaloğlu Korona virüsün Türkiye’de de yeniden yükselişe geçtiğini hatırlatarak, belediye olarak her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini söyledi.

Alınan tedbirlere harfiyen uyulduğu takdirde virüsün üstesinden gelinebileceğini anlatan Topaloğlu, “Bizim için önemli olan insanların sağlıdır. Belediye çalışanlarına bu testi yaptırmak istedik. Çünkü çalışanlarımız insanlarla sürekli temas halinde. Test sonucu pozitif çıkan olursa o personeli eve veya hastaneye göndereceğiz ki belediye binasında da önlem almış olacağız. İnsanların güvende olmalarını hissettirmeye çalışıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için önlemlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Belediye Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber ise antikor testleri yaptıklarını belirterek, belediye çalışanlarının daha önce virüse yakalanıp yakalanmadığını da öğrenmiş olacaklarını kaydetti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü