Kemer’de dereler ıslah ediliyor

Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisinde önceki aylarda meydana gelen su ve sel baskını sonrası sorunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

ANTALYA 01.04.2021, 12:18
Kemer’de dereler ıslah ediliyor

Kemer Belediyesi ekipleri, kış aylarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla 5143 sokakta, dere ıslah çalışmaları kapsamında 60 metre açık kanal yapıyor. Birçok hanede yaşanan sel ve su baskınlarının önüne geçmek amacıyla yapılan çalışmaların 1 hafta içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva mahallesinde geçtiğimiz aylarda şiddetli yağışlar nedeniyle su ve sel baskınları olduğunu ve birçok evde maddi hasar meydan geldiğini hatırlatarak, " Yaşanan mağduriyetin giderilmesi adına Kemer Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği verdik. Halkımızdan gelen çözüm taleplerini anında değerlendirdik. Yaptığımız incelemeler sonrası dere ıslah çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. En geç 1 hafta içerisinde buradaki ıslah çalışmalarını tamamlayacağız ve su baskınlarının önüne geçeceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü