"Yeşilay’a destek olmaya devam edeceğiz"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilay Antalya Şubesini ziyaret etti.

ANTALYA 18.01.2021, 14:20
"Yeşilay’a destek olmaya devam edeceğiz"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilay Antalya Şubesini ziyaretinde yetkililerden kurumun çalışmaları hakkında bilgi alırken her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadelede Yeşilay’a destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Uysal, Fabrikalar Mahallesi Kırçiçeği Parkı içinde bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret etti. Şube Başkanı Dr. Mahmut Remzi Savaş, Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül’ün de bulunduğu ziyarette Başkan Uysal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeşilay’ın sadece sigara, alkollü içki ve uyuşturucu madde bağımlılığıyla değil teknoloji ve internet dahil her türlü bağımlılıkla mücadele ettiği belirtilirken Covid-19 pandemisi döneminde çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Başkan Uysal, Yeşilay’ın 100 yılı geride bırakan tarihiyle çok değerli ve önemli bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olduğunu dile getirdi. Yeşilay’ın her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadelenin sağlıklı ve mutlu bir toplumun oluşmasındaki önemine dikkat çeken Başkan Uysal, her zaman Yeşilay’ın bir parçası olacaklarını, kurumun çalışmalarını destekleyeceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü