Depodaki sandıklar yandı

Mersin’in Erdemli ilçesinde müstakil bir evin zemin katında bulunan boş limon sandıklarıyla dolu depoda yangın çıktı.

ASAYİŞ 16.10.2020, 09:18
Depodaki sandıklar yandı

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Adnan Menderes Mahallesi Eskiköy Sokakta 96 numaralı 2 katlı müstakil bir evin zemin katındaki boş plastik ve tahta limon sandıklarının bulunduğu depoda yangın çıktı.

Evlerinin zemin katındaki depodan dumanların çıktığını gören ev sahipleri itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine yangın ihbarında bulundu. Olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi bağlı Erdemli ve Yenişehir itfaiye grup amirliğine bağlı ekipler gelerek yangına müdahale etti. Yangın evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Depoda bulunan kalan sandıklar ise itfaiye ekiplerinin kontrolünde vatandaşlar tarafından dışarı çıkartıldı. Yangında 3 itfaiye arazözü, 2 su tankı ile 15 itfaiye personeli görev aldı.

Bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı

Yangında babasının depoda kaldığını sanarak dumanlı alana giren Mehmet Ali Topçu adlı bir vatandaş dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen vatandaşa ilk müdahale olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılarak ambulansla Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

4 ailenin kaldığı müstakil evin deposunda çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü