Asfaltta Yüksek Performans

Karaman Belediyesi 2017 yılında üst yapı çalışmalarında yüksek bir performans gösterdi. Belediye Eylül ayı itibari ile yaklaşık 900 bin metrekare asfalt, 150 bin metrekare kaldırım yaptı.

BELEDİYE 04.10.2017, 12:11 Ferhat KOÇ
Asfaltta Yüksek Performans

Karaman Belediyesi, bu yıl mevsim şartlarının üst yapı çalışmalarına elverişli hale gelmesi ile birlikte başlatmış olduğu asfalt yol ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar son günlerde Sümer ve Larende Mahalleleri’nde yoğunluk kazanmış durumda. Gerekli olan asfalt malzemesini kendisi üreten, teknolojik ve tam donanımlı araçlara sahip olan Karaman Belediyesi’nin 2017 yılında da şehir genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.

2017 yılında üst yapı çalışmaları kapsamında Eylül ayı itibari ile 60 bin metrekare bordür, 86 bin metrekare parke taşı uygulaması gerçekleştiren belediye 448 bin metrekare sıcak asfalt, 478 bin metrekare soğuk asfalt uygulaması gerçekleştirdi. Çalışmalar sayesinde Hürriyet, Mümine Hatun, Osmangazi, İ. Hakkı Konyalı, Sümer, Yeni Mahalle, Kırbağı, Hamidiye, Gevher Hatun, Tapduk Emre, Yenişehir, Fatih, Larende ve Piri Reis Mahalleleri son derece standardı yüksek, modern ve daha uzun ömürlü yol ve kaldırımlara kavuştu. Ayrıca Sümer ve Larende Mahallesi’nde bulunan bahçe yolları da ekiplerimiz tarafından ilk defa soğuk asfaltla kaplandı.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti:

“Belediye olarak son yıllarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde Karaman marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özellikle alt ve üst yapı konusunda şehrimizin ihtiyacı olan konuları çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda nerede ne eksik ise hızlı ve koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Şehir genelinde yürüttüğümüz bu çalışmalarımız ile şehrimiz daha kaliteli, daha uzun ömürlü ve daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü