Belediye Ekipleri Kaldırıma Devam..

Karaman Belediyesi, bir çok kavşak ve kaldırımda yenileme çalışmaları yapıyor.

BELEDİYE 18.08.2020, 12:23 18.08.2020, 12:22 Fikriye Koka
Belediye Ekipleri Kaldırıma Devam..

Karaman Mezarlığının giriş kısmına kavşak yapan Belediye ekipleri sonunda kavşağa son şeklini verdiler. Yaklaşık 2 aydır süren kavşak ve kaldırım taşı döşeme işleri büyük ölçüde tamamlandı.


Karaman Belediyesi basın bürosunun yapmış olduğu yazılı açıklamaya göre;

Eşit hizmet anlayışıyla 57 mahallede faaliyet yürüten Karaman Belediyesi; bir yandan eskiyen ve bakıma ihtiyacı olan bölgelerde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaparken diğer yandan kavşak ve peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirerek kent estetiğine değer katıyor. Belediye ekipleri bu kapsamda; İbrahim Öktem Caddesi şehir mezarlığı girişindeki kavşak ve Zeytindalı Bulvarı ile Kazım Karabekir Paşa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta peyzaj düzenlemesi, Hacı Celal Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi, Ali Şahane Mahallesi’nde yeni yol yapımı, Kale etrafındaki tüm kaldırımların sökülüp yeni bordürle kaplanması, Piri Reis Mahallesi’ndeki hızlı tren üstgeçit bağlantı yollarının yapılması ve Atatürk Mahallesi’nde tüm sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ederken vatandaşların taleplerini de karşılıyor.

Kentin alt yapısından üst yapısına kadar geniş bir alanda süren ve ihtiyaçların öncelik alındığı çalışmaları, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da yakından takip ediyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü