Belediye Kar Temizleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Karaman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandıkları güzergâhlardaki kaldırım ve yolları temizledi.

BELEDİYE 10.01.2020, 10:36 10.01.2020, 11:48 Fikriye Koka
Belediye Kar Temizleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Karaman Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün gece ilimizi etkisi altına alan kar yağışının başlaması ile birlikte sahada çalışmalarına başladı. İl merkezindeki cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmaları ile birlikte araçların yoğun olarak kullandığı güzergâhlar açılırken yayalar için de kaldırımlar kardan temizlendi.

Karaman Belediyesi tarafından yürütülen kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, şehir içerisinde hem araçların hem de yayaların ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için gereken tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Açıklamasında sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Kalaycı: “Kar yağışı başlar başlamaz tüm araç ve personellerimiz ile kar yağışının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı sahadaydık. Toplu ulaşım güzergâhları üzerinde kar temizliği yapan ekipler önceliği hastane, okul önleri ve tehlike oluşturabilecek yerlere verdi. Ana yollar ve ara geçiş yollarımızı, kaldırımlarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın olumsuz bir durum yaşamaması için mücadele ediyoruz. Mesai arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, sürücülerimizi de dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü