Belediye Meclis Üyeleri Basın Açıklaması Yaptı..

AK Parti Karaman Belediyesi Meclis Üyeleri sosyal medya üzerinden yapılan iftiralar hakkında suç duyurusunda bulundu.

BELEDİYE 03.07.2020, 18:02 03.07.2020, 18:40 Ferhat KOÇ
Belediye Meclis Üyeleri Basın Açıklaması Yaptı..

Bir süredir sosyal medya üzerinden yapılan iftiralar hakkında AK Parti Karaman Belediye Meclisi Grubu suç duyurusunda bulundu. Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına Grup olarak giden AK Partili Meclis üyeleri, suç duyurusunun ardından bir Basın açıklaması yaptı.

AK Parti Karaman Belediye Meclis Üyelerinin Basın Açıklaması; 

"Bir internet sitesi üzerinden yapılan ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri olarak bizlerin ve diğer belediye meclis üyelerinin onur, haysiyet ve şerefini hedef alan, tamamen hayal ürünü ve kurgu mahsulü olan iftira niteliğindeki, maksatlı, siyasi bir hedefe yönelik olduğu düşünülen yazıyı çok büyük bir hayret, dehşet ve üzüntüyle gözlemlemiş bulunmaktayız.

"Diğer Meclis Üyelerinden de Aynı Tavrı Bekliyoruz"
Bu denli büyük, adi, alçak ve iğrenç bir iftirayı hiçbir dayanak veya delili bulunmaksızın ortaya salıvermek sonra kenara çekilmek, böylesi bir metodla habercilik yapmak, insanları zan altında bırakmak, insanların onur, şeref ve haysiyetlerine kastetmek ne kadar üzücü bir durumdur.
Emir Musa Beydilli isimli şahısın facebook paylaşımlarında AK Parti kelimesi geçmez iken, aslında iddiaları ile bütün meclis üyelerini zan altında bırakmıştır. Ama karamanajans haber sitesi AK Partiyi hedef göstererek yönlendirme yapmış bulunmaktadır.
Öncelikle bu hususu Kamuoyunun bilgisine ve takdirlerine sunuyoruz.
Konu ile ilgili olarak AK Parti Belediye Meclis Üyeleri olarak bizlerde Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunmuş bulunmaktayız. Belediye Meclisinin şeref ve onuruna karşı kasteden kişilere karşı gerekli tavrın gösterilmesi için diğer Meclis Parti Gruplarımızdan da aynı tavrı göstermelerini beklediğimizi ifade etmek isteriz .
Aldığı ceza mahkumiyetinden dolayı Yüksek Seçim Kurulu tarafından Meclis Üyeliği düşürülen ve bunu bir türlü kabullenemeyen, bu hırs ile özellikle AK Parti mensuplarına zarar verme amacı ile bu doğrultuda sürekli sosyal medya ve telefon üzerinden asılsız haberler, hakaret ve tehdit içerikli yazılar yazan bir kişi ile karşı karşıyayız.

 

"Haddi Aşması Bardağı Taşırdı"
Bu zamana kadar tehdit ve hakaretlerde bulunan bu şahsı muhatap almanın yanlış olacağı, ona tam da istediği şey olan tanınma fırsatını vereceğini düşünerek susmayı tercih ettik. Halkımız onu da biliyor bizi de biliyor, ona inanan zaten onun gibidir dedik ve her türlü tehdit ve hakaretlerini görmemezlikten geldik...Ancak bu kadar ileri gitmesi ve haddi aşması bardağı taşırdı...

Şeref, haysiyet ve itibarları ile toplumda tanınmış alnı ak bütün Meclis üyelerimizi zan altında bırakacak şekilde bu denli alçak ve iğrenç bir iftirada bulunan şahsa soruyoruz ;
Bütün meclis üyelerini zan altında bırakarak neyi amaçlıyorsun ?
Böylesi alçak bir iddian vardı da neden Meclis üyesi iken bunu söylemedin ?
Madem böylesi iğrenç bir iddian vardı da neden iddia yönelttiğin kişi ile aynı meclis sıralarında oturdun?
Neden Belediye Meclis Üyeliğin düşürüldükten sonra bu şekilde alçak ve menfur ithamlarla sahneye çıkıyorsun ?
Böylesi büyük bir cürmü biliyorsunda neden Adli Makamlara bu zamana kadar bildirmedin ?
Hani delilin, ispatın nerede ?
İddia yönelttiğin kişi kim ?
ve bu şahsa diyoruz ki ;
İddia eden iddiasını ispat ile mükelleftir , iddianı ispatla , eğer ispatlayamaz isen müfterisin ?

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri"

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü