Karaman Kitap Fuarı Açılıyor

İlimizde uzun yıllardır eksikliği hissedilen kitap fuarı, 24 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

BELEDİYE 21.05.2019, 13:47 21.05.2019, 14:53 Fikriye Koka
Karaman Kitap Fuarı Açılıyor

Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan kitap fuarı, 24 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan kitap fuarına, 50 den fazla yayınevi ile 60 kadar yazar katılacak. Kitaplarını imzalayacak ve söyleşi programına katılacak olan yazarlar arasında Nurullah Genç, Ataol Behramoğlu, İnci Aral, Müfit Can Saçıntı (Mandıra Filozofu), Pelin Çift, Mesut Yar ve Kahraman Tazeoğlu gibi isimler yer alıyor.

Her gün 09.30 - 23.00 saatleri arasında açık olacak fuarın düzenlenmesinde ve bu etkinliğin ilimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen KTSO Başkanı Gökhan Alkan ve Karaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal’a teşekkür eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı:

“Adaylık sürecimizde Karaman’ı hak ettiği noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacağımızı kıymetli Karaman halkına vaat etmiştik. Bu çalışmaların önemli bir kolunu da elbette sosyal ve kültürel faaliyetler teşkil etmekte. Henüz birinci ayımızı doldurmuş olmamıza rağmen çok hızlı bir organizasyonla birkaç etkinlik gerçekleştirdik. Şimdi de ilimizde uzun yıllardır eksikliğini hissettiğimiz, diğer illerde gezerken imrendiğimiz kitap fuarlarını şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitap fuarı kapsamında vatandaşlarımız hem kitaba kolayca ulaşabilecek hem de ünlü yazar ve sanatçılarla buluşma imkânına kavuşacaklar.

Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde bize büyük destek veren Karaman Ticaret ve Sanayi Odamıza, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize çok teşekkür ediyorum. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz kitap fuarını inşallah her yıl geliştirerek ve genişleterek sürdüreceğiz. Bu ve buna benzer etkinliklerle Karamanımızı sosyal ve kültürel etkinlik anlamında da hak ettiği yerlere taşıyacağız. Ben bütün hemşehrilerimi ve özellikle de öğrenci kardeşlerimizi fuara davet ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorumlar (2)
MİHRİ 5 yıl önce
LKIRILGAN ÇİÇEKLER KİTABININ İKİNCİ BASKISI GELDİMİ YAZARI LEYLA ŞAHİN
LAHİKA 5 yıl önce
VEDA MAKAMININ ZYAZARI LEYLA ŞAHİNİN İMA GÜNÜNÜ ÖĞRENEBİLİTMİYİM DERSTEN İZİN ALAMIYORUMDA.
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü