Sanayi Kavşağında Son Durum

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Sanayi Köprülü Kavşağı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları inceledi.

BELEDİYE 10.10.2017, 11:38 11.10.2017, 17:49 Ferhat KOÇ
Sanayi Kavşağında Son Durum

Karaman Belediyesinin şehir içi ulaşımı rahatlatmak adına projelendirerek yapımına başladığı Sanayi Köprülü Kavşağı projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehrin en önemli güzergahlarından birisi olan Sanayi Kavşağında yapımına başlanan köprülü kavşağın bu noktadaki araç trafiğini daha güvenli hale getireceğini ifade eden Başkan Çalışkan şu açıklamalarda bulundu.

" Şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek adına yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda hayata geçirdiğimiz Sanayi Köprülü Kavşağı projesinde çalışmalar devam ediyor. Alparslan Türkeş Bulvarı, İbrahim Öktem Caddesi (Üniversite Yolu), Atatürk Caddesi gibi şehrimizin en önemli caddelerinin birleşme noktasında bulunan kavşak üzerinde yoğun bir trafik akışı bulunmakta. Bu yoğunluktan dolayı araçların sık sık karşılaşmaları nedeni ile zaman zaman istenmeyen kazalar meydana gelmekte idi. Çalışmalarının tamamlanarak kavşağın trafiğe açılması ile bu sorunu ortadan kaldırmış olacak. İnşallah Sanayi Köprülü Kavşağı'nı bu yıl sonunda Karaman'ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü