Seyir Terasları Sona Geldi

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan ve çalışmalarda sona gelindiği Seyir Teraslarında incelemelerde bulundu.

BELEDİYE 03.10.2017, 14:03 Ferhat KOÇ
Seyir Terasları Sona Geldi

Beyazkent Mahallesi’nde 35 bin m2’lik alanı kaplayan Seyir Teraslarının yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Proje içerisinde yer alan; restaurant, çay bahçesi, lavabo, otopark, yürüyüş yolları, kamelyalar, piknik alanları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklindeki süs havuzları büyük oranda tamamlanırken çocuk oyun alanları, spor sahası, çevre düzenlemesi ve payzaj çalışmaları devam ediyor.

Seyir Teraslarının şehir girişine önemli bir prestij kazandıracağını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kasım ayı itibariyle çalışmaların tamamlanacağını belirterek, Seyir Teraslarının Karaman’ın yeni cazibe merkezlerinden biri olacağını ifade etti.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beyazkent Mahallesi Vali Konağı arkasındaki yamaç üzerinde, 35 bin metrekarelik alanda ıslah çalışması yaparak, burayı vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebileceği, keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri çok güzel bir sosyal yaşam alanı haline getiriyoruz. 10 bin metrekarenin üzerinde bir yeşil alana sahip proje içerisinde; piknik alanları, restaurant, kamelyalar, spor sahaları, çocuk oyun grupları, iki yüz araçlık otopark, lavabo, çay bahçesi, yürüyüş yolları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklinde süs havuzu olacak. Çalışmalar artık son safhaya gelmiş durumda. Bulunduğu konum itibari ile şehrin en önemli girişlerinden olan Mersin yolu girişini daha gösterişli bir hale getirecek olan Seyir Terasları Karaman’ın en gözde mekânlarından birisi olacak.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü