Güvenlikteki son teknolojiler görücüye çıktı

Güvenlik alanındaki son teknoloji ürünlerin sergilendiği ISAF Exclusive Fuar ve Konferansı başladı.

Bilim, Teknoloji 13.03.2019, 14:35 13.03.2019, 15:53
Güvenlikteki son teknolojiler görücüye çıktı

Marmara Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 15 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek fuar, Sheraton Hotel'de kapılarını açtı.

Etkinliğin fuar kısmında sektördeki son teknoloji ürünler sergilenirken, konferans kısmında güvenliğe dair gündemdeki en önemli başlıklar profesyonel konuşmacılar tarafından tartışılacak.

Yaklaşık 30 firmanın katılım sağladığı fuarda, gözetim sistemleri, güvenlik alarmları, geçiş kontrol sistemleri, devriye ekipmanları, araç güvenliği ve güvenlik araçları, bilgi güvenliği, siber güvenlik, akıllı bina ve bina otomasyon sistemleri, iş sağlığı güvenliği ve iş emniyeti, yangın önleyici malzemeler gibi çözümler tanıtılıyor.

Marmara Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, yurt dışında örneklerini gördükleri özel ziyaretçileri hedefleyen fuar konseptini Türkiye'ye taşıdıklarını ve bu yıl etkinliğin üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Programa güvenlik birimlerinin ve sektördeki entegratör firmaların ilgi gösterdiğini belirten Bayram, konferans konularını yerli ve milli teknolojiler, akıllı şehirler ve akıllı devlet uygulamaları, siber güvenlik gibi güncel başlıklardan oluşturduklarını ifade etti.

Konferansta teknolojik gelişmeye paralel olarak ortaya çıkan yeni güvenlik ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağının ele alınacağını dile getiren Bayram, fuarda da bu yaklaşıma uygun ürünlerin sergilendiğini söyledi.

Bayram, şunları kaydetti:

"Fuar sektörün seçkin firmalarını buluşturdu. İlk günkü açılış itibarıyla 3 yılın en geniş katılımlı fuarı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kolluk kuvvetlerinden temsilciler ağırlıklı olarak siber güvenlikle ilgili notlar aldılar. Siber güvenlik merak edilen, en fazla konsantre olunan alan olarak görülüyor.

Sektörel anlamda baktığımızda ise deneyimli olanların fikirlerini pekiştirebildikleri, daha az deneyimli olanların ise deneyim edinebilecekleri atölyeler organize ettik. Bu şekilde bir anlamda deneyim paylaşımına da ortam sunuyoruz."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü