Türkiye’nin teknoloji girişimcileri TechUp:Grow&Innovate zirvesinde buluşacak

Google DSC TOBB ETU ve TOBB ETU Garaj tarafından 22-24 Mayıs tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek TechUp:Grow&Innovate “Teknoloji, Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi”, birbirinden farklı hikayeleri olan yıldız girişimcileri ağırlayacak.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 20.05.2021, 13:15
Türkiye’nin teknoloji girişimcileri TechUp:Grow&Innovate zirvesinde buluşacak

Zirve ile teknoloji ve girişimciliğe dair başta üniversite öğrencileri olmak üzere Türkiye’deki genç girişimcilere ve girişimci adaylarına ilham vermek, farkındalık oluşturarak gelişimlerine öncülük etmek, halihazırda girişim dünyası ve teknoloji sektöründe bulunan katılımcıların networklerini genişletmek hedefleniyor. TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay’ın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte Şahin Boydaş, Aytül Erçil, Zehra Öney, Çiğdem Kayalı, Mustafa Namoğlu, Onur Kardeşler, Deniz Güven, Sezer Değirmenbaşı gibi başarılı isimler deneyimlerini ve ilham verici kariyer hikayelerini katılımcılara aktaracak.

Bu oturumlara ek olarak katılımcılara alanında uzman kişiler tarafından çeşitli eğitimler verilecek. Etkinlik, katılımcıların bireysel veya grupça katılabileceği ödüllü vaka analizi yarışmasına da ev sahipliği yapacak. 23 Mayıs’taki kapanış partisi ile keyifli bir sohbetin ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü