Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), askeri okullar, itfaiye ve AFAD sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz hazırlık parkur kursları düzenliyor. Bu kurslara gençlerin ilgisi oldukça yoğun.

Yaklaşan sınavlar öncesinde, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, antrenman alanını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Karadeniz, gençlere başarılar dileyerek, sınav sürecinde gösterdikleri çaba ve azimden ötürü onları tebrik etti.

Kurslara Büyük İlgi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya ve atletizm antrenörü Mevlüt İnanır’ın öncülüğünde üç aydır devam eden hazırlık kurslarına 80 genç katılıyor. Hafta içi her gün düzenlenen antrenmanlarda, adaylar sınavlarda karşılaşacakları parkurlara yönelik özel egzersizler yaparak hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendilerini geliştiriyor.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, bu kursların gençlerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarına önemli bir katkı sağladığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Gençlerimizin gelecekte başarılı birer polis, asker, itfaiyeci veya AFAD görevlisi olabilmeleri için bu tür hazırlık programları büyük önem taşıyor. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde, gençlerimizin özgüvenlerini artırmak ve sınavlarda daha iyi bir performans sergilemelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Kursiyerler ise, ücretsiz olarak sunulan bu eğitim imkânından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

Aile Hekimleri ve Doktorlar buluştu Aile Hekimleri ve Doktorlar buluştu