Adrasan’da işletmelerin gönüllü temizlik ordusu

Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan tatil merkezindeki işletme sahipleri her Pazartesi günü sahilde buluşarak temizlik yapıyor.

ÇEVRE 28.07.2020, 13:20
Adrasan’da işletmelerin gönüllü temizlik ordusu

İşletmeciler bir araya gelerek, gönüllü bir temizlik grubu oluşturdu. İşletme sahipleri her Pazartesi günü sahilde buluşarak, temizlik yapıyor. Gönüllü turizmciler, Adrasan sahilini başından sonuna kadar temizliyor.

Çevre Mühendisi olan ve 22 yıldan bu yana Adrasan’da otel işletmeciliği yapan Serkan Konuralp, temizlik etkinliğini rutin hale getirdiklerini söyledi. Konuralp, “Amacımız evimizi temizlemek. Belediyemizin bazı konularda gücü yetmediği için veya yetişemediği için biz ona destek vermek istiyoruz. Gelen konukların evimizi daha kullanılabilir görmeleri için destek vermeye çalışıyoruz. Biz bu etkinliği tamamen gönüllü olarak buradaki işletmelerin çalışanlarıyla katılabildikleri kadar, destek verebildikleri kadar toplu olarak yapmaya gayret ediyoruz. Her Pazartesi toplu olarak bu etkinliği gerçekleştiriyoruz” dedi. Serkan Konuralp, bu etkinliğe devam ederek, yakın zamanda dernek kurmak istediklerini belirtti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü