Avrupalı Eğitimcilerden İl Müdürü Abdurrahman Kurt’a Ziyaret

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörü olduğu Türkiye, İspanya, Litvanya ve Romanya’dan okul ve eğitim kurumlarının proje ortağı olarak yer aldığı “Öğretmen Yeterliliklerinin Artırılması” başlıklı projenin kapanış toplantısı Karaman’da başladı.

EĞİTİM 12.06.2019, 10:19 Fikriye Koka
Avrupalı Eğitimcilerden İl Müdürü Abdurrahman Kurt’a Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, İspanya, Litvanya ve Romanya’dan gelen eğitimciler katıldı.

Karaman’a hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan İl Müdürü Abdurrahman Kurt, Avrupalı misafirlerini ilimizde ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Abdurrahman Kurt, “Proje ile farklı ülkelerden gelen eğitimcilerle öğretmenlerimizi buluşturuyoruz. Proje, etkileşim halinde olan ilgili kurumların bilgi ve becerilerini geliştirmesi açısından katkılar sunmaktadır” dedi.

Türkiye’nin eğitime önem veren bir ülke olduğunun altını çizen İl Müdürü Kurt, “Türkiye genç nüfusu ve potansiyeli yüksek bir ülke. Türkiye’de 18 milyon öğrenci, bir milyonda öğretmen var. Öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için diğer ülkelerde uygulanan güzel örneklerin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Ülkenizde eğitim alanında uygulamış olduğunuz güzel örnekleri burada paylaşmanızı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantının son bölümünde İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Öğretmen Yeterliliklerinin Artırılması projesine katılan eğitimcilere sertifikalarını verdi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü