Doç. Dr. Sefa Şahan Birol, İl Müdürü Çalışkan'a Kitabını Tanıttı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi ve Yazar Doç. Dr. Sefa Şahan Birol, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret ederek yeni çıkardığı “Sınava Velin Girsin” isimli kitabını tanıttı.

EĞİTİM 26.03.2021, 17:06 26.03.2021, 17:01 Fikriye Koka
Doç. Dr. Sefa Şahan Birol, İl Müdürü Çalışkan'a Kitabını Tanıttı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi ve Yazar Doç. Dr. Sefa Şahan Birol, ziyarette, “Sınava Velin Girsin” isimli kitabı hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler verdi.

Ebeveynlerin, çocuklarının iyi bir geleceğe sahip olması arzusunun, kaliteli bir eğitim öğretim ile birlikte gelecek olan, nitelikli bir mesleğe sahip olma telaşına bağlayan Doç. Dr. Sefa Şahan Birol, kitabında akademik başarının birinci ayağı olan sınav stresine değindiğini söyledi. Doç. Dr. Birol; “Kaleme almış olduğum kitabım, çocuklarının sınav başarısının yanı sıra hayat başarısını da önemseyen ve teknolojiyi çocuklarının yararına kullanma farkındalığına sahip anne ve babalar için önemli bir kılavuz” diye konuştu.

Akademisyen ve Yazar Doç. Dr. Birol’u tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, aşırı sınav kaygısının hem öğrenciyi hem de velileri olumsuz etkileyerek istenmeyen sonuçların ortaya çıkabileceğini ifade etti. Çalışkan, “Bu doğrultuda yeteri kadar kontrollü kaygı alışkanlığını kazanmak için Sefa Şahan Birol hocamızın kitabının olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sefa Şahan hocamıza yayın dünyasında başarılar diliyor, kitabının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaret, Doç. Dr. Sefa Şahan Birol’un, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a kitabını hediye etmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü