Medrese Hayat Buluyor

Medrese söyleşileri, kaldığı yerden devam ediyor.

EĞİTİM 20.10.2018, 12:34 Ferhat KOÇ
Medrese Hayat Buluyor

Türkiye'nin cemiyeti İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesi’ nin düzenlemiş olduğu Medrese söyleşileri, kaldığı yerden devam ediyor. “Medrese Hayat Buluyor Temalı”  program bu yıl birbirinden farklı 4 ana başlık ve 4 farkli güzide konukla hayata geçecek.
Karaman İl Müftü Yardımcısı Sırrı Fuat Ateş hocamız;”Fıkhın Penceresinden Güncel Meseleler”, KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Murat Gök,
“Siyer ve İlk Dönem İslam Tarihi”, Karaman İl Vaizi Hasan Acar; “Tefsir ve Kur'an'ın Ana Konuları”, KMÜ İslami İlimler Fakültesi Arş.Grv. Yusuf Erdem Gezgin; “Hadisler Işığında Müslüman Hayatı” konu başlıkları ile bizlere hitap edecekler. 
Açıldığından bu yana vatanına ve milletine bağlı, ümmet bilinciyle bilinçlenen nesiller yetiştirme gayreti içinde olan İlim Yayma Cemiyeti, Karaman'da da halka ve öğrencilere yönelik programlar düzenlemeye devam ediyor. Sube başkanı Nurullah Koçak yaptığı açıklamada; “Cemiyetimiz, ilimizde faaliyet göstermeye başladığı günden bu yana ilmi, dini ve sosyal aktivitelerle, hemşehrilerimizin inanç ve düşünce dünyasına katkı sağlamaya devam etmektedir. Pazartesi günleri yatsı namazından sonra saat 20.00’da, bayanlarında yerinin ayrıldığı Millet Kıraathanesinde (Hatuniye medresesinde) “Medrese Hayat Buluyor” temalı sohbetlerimiz  başlıyor. Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Karaman halkımızı bekliyoruz.” dedi. İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesi’nin geçen yıl başlattığı ve bu yılda 22 Ekim Pazartesi saat 20.00’da başlayacak olan medrese sohbetlerine, Millet Kıraathanesi’ne(Hatuniye Medresesi) tüm halkımızı bekliyoruz. Saygıyla duyurulur.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü