Öğrencileri Yalnız Bırakmadılar

AK Parti Milletvekili Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Okulları Ziyaret Etti.

EĞİTİM 17.09.2018, 14:10 20.09.2018, 19:06 Ferhat KOÇ
Öğrencileri Yalnız Bırakmadılar

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ile birlikte bugün okulları ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve beraberindekiler ile birlikte bazı okulları ziyaret etti. İlk olarak Karaman Belediyesi tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesine yaptırılan ve bu yıl hizmete giren 24 derslikli Anafartalar Orta Okulu’nu ziyaret eden heyet, okul binasında ve bahçesinde incelemelerde bulunarak sınıfları gezdi, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Okulun eksiklikleri ile Okul Müdürü Mustafa Uğuz’dan bilgi alan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sınıfların ihtiyacı olan akıllı tahtaların alınması için talimat verdi.

Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçen AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve beraberindekiler, Okul Müdürü Mustafa Özer’den bilgi alarak öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Milletvekili Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan burada yaptıkları konuşmada; yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, sorumlu, bilinçli, üretken ve çalışkan bir nesil yetiştirmek için yapılacak her türlü faaliyet ve projenin yanında olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü