Siyer-i Nebi Yarışması Başlıyor

En güzel yarışma başlıyor, Bu yarışmayı düzenleyenler ve katılanlar ne güzel insanlar..

EĞİTİM 03.11.2017, 08:19 Ferhat KOÇ
Siyer-i Nebi Yarışması Başlıyor
Anadolu Gençlik Derneği tarafından seksen bir ilde yapılacak olan Efendimizin izinde temalı Siyer-i Nebi yarışması start aldı.
Hem liseli kız ve erkek öğrencilerin hem de ortaokullu kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı ödüllendirileceği yarışmanın sınavı 9 Aralık 2017 günü merkez ve ilçelerde aynı anda gerçekleştirilecek. Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Şabettin Gezen: “Liseler kategorisinde kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olmak üzere 1.ye 1500, 2.ye 1250 ve 3. ye 1000 TL ödül verilirken, dereceye giren ilk 10 öğrenciye de farklı miktarlarda para, çeyrek altın ve dergi aboneliği olmak üzere ciddi oranda bir ödül belirlediklerini ifade etti. Ortaokullar kategorisinde ise yine kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olmak üzere 1.ye 1000 TL, 2.ye 750 TL ve 3.ye 500 Tl ödül verilirken, ilk 10’a giren  öğrencilere de benzer şekilde  çeyrek altın ve dergi aboneliği olmak üzere hatırı sayılır derece de  ödül verilecektir” dedi.
“Karaman bünyesinde verilecek ödüllerin yanı sıra, Ülke genelinde derece yapanlar içinse Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezimiz tarafından ayrıca ödüllendirilme yapılacaktır” denildi. “Türkiye derecesi yapanları bekleyen ödüller ise lise ve ortaokullarda yine ayrı ayrı olmak üzere toplamda 24 adet tam altın şeklinde olacağı” ifade edildi” İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri çerçevesinde gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular www.efendimizinizinde.com sitesi üzerinden on lıne yapılacak olup yarışma kitapları eski Diş Hastanesi karşısında ki dernek binası yanı sıra, Danış Kitapevi, Kitap Dünyası ve Genç Kitapevinden cüzi bir ücret karşılığı temin edilebilecek. 9 Aralık 2017 tarihinde tüm Türkiye ve Karaman genelinde yapılacak olan yarışmanın sonuçları 31 Aralık 2017 akşamı Merkez Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan “Mekke’nin Fethi” programında açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak.
Okul yöneticileri ve öğretmenlerin yanı sıra velilerimizin, öğrencileri bu yarışmaya teşvik etmesi hususunda gayret göstereceğine inanıyor, Anadolu Gençlik Derneği’ni bu güzel çalışmaları için tebrik ediyoruz.



Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü