Tekin Etüt Öğrencileri Sporda

Tekin Etüt Merkezi öğrencileri ara tatilde sporla stres atıyor.

EĞİTİM 31.01.2017, 10:57 Ferhat KOÇ
Tekin Etüt Öğrencileri Sporda
Tekin Etüt Merkez'inde eğitim gören öğrenciler düzenlenen masa tenisi, satranç ve futbol turnuvaları ile ara tatilde stres atıyorlar.
Yoğun ders temposunun ardından öğrenciler,  tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdiklerini ve bu durumdan çok memnun olduklarını dile getirdiler.
Kurum sahibi Tekin; ara tatilin başından beri 11 farklı grupla faaliyetler yapıyoruz, serbest zamanlarının değerlendirilmesi amacıyla spor yarışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler ve ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda Masa Tenisi, Satranç , basketbol ve futbol branşlarında faaliyetler gerçekleştiriyoruz amacımız Öğrencilerimizin Sınavlardaki başarıları kadar,diğer alanlardaki başarılarını da üst seviyede tutmak ve streslerini birinci dönemde bırakarak ikinci döneme hazır olmalarıdır.
Öğrencilerimizin geleceklerine yön verecek en önemli bilgi ve becerileri kazandıkları dönemin ortaokul ve lise dönemi olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle, öğrencilerimizin  fiziksel, duygusal ve zihinsel yönden bütünlük içinde gelişmeleri için çalışıyoruz.
2017-2018 eğitim öğretim döneminde Etüt merkezimiz ve Temel lisemizin yanı sıra  Özel Tekin Ortaokulunu ve Özel Tekin Anadolu Lisesini hizmetinize sunuyoruz dedi.
 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü