“Telafide Ben de Varım” Diyerek Fidanların Bakımını Yaptılar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Telafide Ben de Varım” programı sadece öğrencilere değil öğretmen ve velilere yönelik hazırlanan planlar doğrultusunda herkese etkinliklere katılma imkânı sağlıyor.

EĞİTİM 23.08.2021, 12:05 Fikriye Koka
“Telafide Ben de Varım” Diyerek Fidanların Bakımını Yaptılar

Program kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, il millî eğitim müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte il millî eğitim müdürlüğü hizmet binasında bulunan ağaçların bakımını yaptılar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında öğrenciler ve veliler okullar tarafından düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılarak zamanlarını değerlendiriyor.

“Telafide Ben de Varım” etkinlikleri çerçevesinde İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, il millî eğitim müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte ağaçların bakımını yaptılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, anaokulundan lise seviyesine kadar her tür ve derecedeki okullarda yapılan etkinliklerin öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ettiğine dikkat çekti.

Mehmet Çalışkan, “Doğa yürüyüşü, sportif etkinlikler, müzik, satranç, zekâ oyunları, masa tenisi, resim gibi birçok alanda geniş bir yelpaze içerisinde düzenlenen etkinlikler ile öğrencilerin salgın sürecinde kaybettikleri zamanı okulda öğretmenleri gözetiminde eğlenerek geçirmelerini hedeflediğimiz “Telafide Ben de Varım” etkinlikleri ilimizde devam ediyor. Etkinliklere sadece öğrencilerimiz değil aynı zamanda velilerimiz de katılabiliyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde cennet ülkemizin farklı bölgelerinde orman yangınları meydana geldi. Aslında ormanlarımız değil ciğerimiz yandı ve içimiz acıdı. Biz de bu konuda farkındalık oluşturmak için mesai arkadaşlarımızla birlikte müdürlüğümüzün hizmet binasına geçen yıl ekmiş olduğumuz fidanların bakımını yaptık. Çocuklarımıza yeşil bir dünyayı miras bırakmak bizlerin boynunun borcudur. Bu bağlamda bugün bu etkinliğe katılan tüm duyarlılıklarından dolayı personelime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü