Teog'da Karaman Birincisi..

Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Adem Gümüş TEOG sınavı sonrası liselere yerleşen öğrencileri ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

EĞİTİM 14.08.2017, 13:49 Ferhat KOÇ
Teog'da Karaman Birincisi..
Açıklamasında Gümüş: Geçen yıl ki“Karaman tarihinde bir devlet ortaokulunun yakaladığı en yüksek yerleştirme başarısını bu yılda tekrar ettiklerini söyledi. Okul 1.si aynı zamanda yerleştirme puan Karaman 1. Okulumuz öğrencisi Beyza Kondu ülkenin önde gelen Fen Lisesinden yana kullanırken, geride kalan ve yüksek puan alarak tercih hakkı elde eden toplam 4 öğrencimiz ise çeşitli Fen Liselerine yerleşmiştir” dedi. “Yine yüksek puan alan 32 öğrencinin Türkiye’nin önde gelen Proje Fen Liselerine ; 40 öğrencinin ülkemizin çeşitli Anadolu Lisesine ;Hafızlığını tamamlayan öğrencilerimizden 5 tanesi Hafız proje liselerine ve 40 kadar öğrencinin ise Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi Güzel sanatlar lisesi ,Meslek liseleri gibi çeşitli liselere yerleşme başarısı elde ettiğini belirtti.
Gümüş ayrıca, “Bu yıl 2. mezunlarını verdiklerini ve mezun olan öğrencilerin 95 tanesinin Ülkemizin çeşitli noktalarında yer alan ve giderek ivme kazanan Anadolu İmam Liselerinde okuma hakkı kazandığını ifade etti. İki yıldır bu başarının tesadüf olmadığının altını çizen Gümüş, “ Kuşku yok ki bu başarıda okulumuz öğrencileri kadar öğretmenlerimizin ve hassaten okul yönetimimizin özverili çalışmaları da etkili olmuştur derken Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Üzüm’ü,Müdür Yardımcılarımız,Tahir Kocaman ve Arife Eroğlu Çınar hocalarımızı okul aile birliği yönetim kurulu olarak ayrı ayrı tebrik eder velilerimiz adına şükranlarımızı sunarız " dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü