TÜBİTAK Projeleri Görücüye Çıkarttı

Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) desteğiyle hazırlanan bilim fuarı açıldı.

EĞİTİM 27.10.2021, 14:17 Ferhat KOÇ
TÜBİTAK Projeleri Görücüye Çıkarttı

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesi için gerçekleştirilen 4006 Bilim Fuarı Sergileri kapılarını ziyaretçilere açmaya devam ediyor.

Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulu öğrencilerinin bilimsel çalışmalarını tanıttığı serginin açılışını Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Namık Ak, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt, okul müdürleri ve öğretmenler yaptı.

Okulun giriş katındaki konferans salonunda açılan fuarda öğrencilerin matematik, Türkçe, fen bilimleri, bilişim teknolojileri, yabancı dil, sosyal bilimler, zekâ oyunları ve görsel sanatlar alanlarında hazırladığı 15 çalışma yer aldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri, çalışmaları inceleyerek öğrenci ve danışman öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilerin hazırladığı projeleri misafirlere aktarırken yaşamış oldukları heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü