MEVKA 2018 imza töreni yapıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2018 Mali Destek Programı sözleşme imza töreni ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

EKONOMİ 18.08.2018, 13:15
MEVKA 2018 imza töreni yapıldı

MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger, bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda katılımcılara Karaman'da yapılan yatırımları içeren bir sunum yaptı.

Toplantıda konuşan MEVKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Fahri Meral, desteklenen projelerin Karaman için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Bölgemizin ve şehrimizin ekonomisine, istihdamına, ihracatına, turizm, makine, ekipman ve tesisat altyapısına katkılar sunması temennisiyle desteklenen projelerin takipçisi olacağımızı ifade ediyorum. Sonuçların şehrimiz, bölgemiz, paydaşlarımız ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Program sonunda, 2018 Yılı MEVKA Mali Destek Programı kapsamında, Karaman'da proje üreterek mali destek almaya hak kazanan proje sahiplerine teşekkür belgesi verildi.


Toplantıya AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş katıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü