SARAY SANAL ALEMDE HEDİYE KAZANDIRIYOR

Saray’ın vazgeçilmez lezzeti Çikilop’un eğlendirirken kazandıran kampanyasında talihliler belli oldu.

EKONOMİ 31.07.2011, 00:01
SARAY SANAL ALEMDE HEDİYE KAZANDIRIYOR
Çikilopseverler’ satın aldıkları ürün paketlerinden çıkan şifrelerle cikilop.com.tr üzerinden çekilişe katılıp birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

Hayata tat katan Saray, çocukları sanal alemde kurduğu oyun platformu cikilop.com.tr ’de buluşturarak unutulmaz bir yaz tatili yaşatıyor. Saray, yayına aldığı web sayfası cikilop.com.tr üzerinden çocukların eğlence dünyasına yeni bir sayfa daha eklerken düzenlediği kampanya ile de talihlilerine birbirinden güzel hediyeler kazandırıyor.

 

Oynayarak kazandılar…

Çikilop paketlerinde yer alan şifrelerle siteye giriş yapan çocuklar, kurdukları fabrikada Çikilop yapımını öğrenirken hediye kazanma şansını da yakaladılar. cikilop.com.tr’ye paketlerden çıkan şifre ile giriş yapan kişiler arasında Milli Piyango denetiminde gerçekleştirilen çekiliş ile; 1 kişi Play Station 3, 1 kişi Nintendo Wii, 1 kişi Sony PSP kazandı.

 

Yeni kampanyalar yolda…

Çocukların fiziksel ve psikolojik gelişiminde oyun oynamanın önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Saray Ürün Yöneticisi Suna Kuş, ürün içeriklerine dair bilincin küçük yaşlardan itibaren kazanılması için cikilop.com.tr web sayfasını hayata geçirdiklerini söyledi. Suna Kuş, “Böylelikle çocuklar hem oyun oynuyor hem de ürün içeriğine dair bilgiler ediniyorlar. Kısacası, çocuklarımızı hem eğlendiriyor hem de bilinçlendiriyoruz” diye konuştu.

Cikilop.com.tr sitesine üye olanların kendi Çikilop fabrikalarını kurduğunu, birbirinden eğlenceli ve öğretici oyunlarla Çikiloplarını ürettiğini söyleyen Suna Kuş, “Gelecek dönemde de gerçekleştirilecek kampanyalarla Çikilopseverler hediyeler kazanmaya devam edecekler” dedi.


Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü