"Çaya Geliyoruz" projesi

Genel 04.04.2017, 10:36

KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Çaya Geliyoruz" projesi Karaman'da devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında gençlerin evine konuk olmaya devam ediyor.

Proje kapsamında ''Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane" diyerek her hafta bir gönüllü gencin evine konuk olan gençlik merkezi liderleri ve gönüllüleri, bu hafta gençlik merkezi üyelerinden Rabia Koçak ve ailesinin evine konuk oldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Koçak ailesini yakından tanıma fırsatı bulan gönüllü gençler, aile üyeleriyle, çay içerek sohbet etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Koçak ailesi, gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaretlerin her hafta düzenli bir şekilde devam edeceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 il de Gençlik Merkezlerimizi kapsayan 'Çaya Geliyoruz' projesiyle gençlerimizin evlerine konuk olmaya devam ediyor ve ailelerimizle hasbihal ediyoruz. Bu şekilde hem gençlerimizin ailelerine güven aşılıyor hem de gençlik merkezi faaliyetlerimizi daha kapsamlı bir şekilde anlatma fırsatı buluyoruz. Ziyaretlerimizle gençlerimizin dertlerini dinleyip sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü