Epilasyon yaptıran kadının hayatı altüst oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde, promosyon paket uygulamasıyla lazer epilasyon uygulaması yaptıran 41 yaşındaki bir kadının vücudunun çeşitli bölgelerinde birinci derecede yanıklar oluştu. Talihsiz kadın güzellik merkezi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Genel 25.09.2020, 15:54
Epilasyon yaptıran kadının hayatı altüst oldu

Alanya’da oturan Songül Yaman (41), 2019 yılında Ekim ayında bir güzellik merkezine gidip, vücudundaki tüylerden kurtulmak istediğini söyledi. Yaman, işyeri yetkilileri ile yaptığı görüşme sonucu, uygulanacak seans karşılığı bin 350 TL promosyonlu paket uygulaması için anlaştı. Güzellik merkezinde başlayan ve 3 seans süren epilasyona pendemi sebebiyle bir süre ara verilip 18 Mayıs tarihinde tekrar başlandı. Yaman’ın 6. seansında vücudunun çeşitli bölgelerinde birinci derecede yanıklar oluştu. Vücudunda oluşan yanıklardan dolayı tedavisine başlanan Yaman, güzellik merkezi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

“Bunlar geçici biraz zaman alacak dediler”

Başından geçen olayı anlatan Yaman, lazer epilasyon için güzellik salonuna gittiği söyledi. Yaman, “Birkaç seanstan sonra bir sıkıntı yoktu ama 6. seansta vücudumda yanmalar ve acı hissi oluştu. Bunu kendilerine söylememe rağmen ‘herhangi bir sıkıntı yok bu şekilde’ devam edeceğiz dediler. O gün akşam o kadar çok kötü oldum ki eşim beni hastaneye götürdü. İki gün işyerine gidemedim ve kendilerini durumu ilettiğimde bunlar geçici biraz zaman alacak dediler. Bana eczaneye gidip krem almamı tavsiye ettiler. Ben de onlara siz beni bu hale getirdiğiniz, beni mağdur ettiniz bu kremleri sizin almanız gerektiğini kendilerine söyledim. Bu olaydan sonra epilasyon seansına ara verdiler. İyileştikten sonra başlayacağız dediler. Daha sonra ben kendilerini aradım ve beni mağdur ettiklerini söyledim” dedi.

“Güzellik merkezi hakkında suç duyurusunda bulunduk”

Acı içinde kıvrandığını söyleyen Yaman, “Ben onlara kendinizi benim yerime koyun diyerek ‘acı içinde kıvrandığımı’ söyledim. Olaylar böyle gelişti. Vücudumda belden aşağı komple yanıklar oluştu. Önlü ve arkalı koltuk altlarında kalıcı yanıklar oluştu. Cildiyeye gidiyorum, psikolojim alt üst oldu ve hiç iyi değilim. Güzellik merkezi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Hukuki süreç devam ediyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü