Halk Et Mobil Tır’ı yollarda

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Halk Et Satış Tırı Kemer’in ardından Elmalılı vatandaşlarla buluştu.

Genel 13.01.2021, 15:06
Halk Et Mobil Tır’ı yollarda

Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Halk Et Satış Mağazaları Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’teki şubelerinde hizmet vermeye devam ederken, Mobil Halk Et Tırı da ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Batı ilçelerinde hizmet vermeye başlayan ve ilk durağı Kemer ilçesi olan Mobil Halk Et Satış TIR’ının ikinci durağı Elmalı oldu. Elmalı Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’dan 17.00’ye kadar satış yapan Halk Et Tırına Elmalı halkı yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başta dana ve kuzu eti olmak üzere kuşbaşı, kıyma, pirzola gibi et çeşitlerini uygun fiyatlarla almanın memnuniyetini yaşadı.

Halk Et’te fiyatların her bütçeye uygun olduğunu belirten Elmalı esnaflarından Kenan Onat “Pandemi ile birlikte zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemlerde Büyükşehir Belediyemizin halka yönelik bu hizmetini çok yerinde ve anlamlı buluyorum. Halk Et’in fiyatları halka hitap ediyor. Fiyatlar her bütçeye uygun” dedi.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor

Mobil Halk Et uygulamasının halka hizmete verilebilecek en güzel örnek olduğunu söyleyen Turan Sarıbaşak ise, “Gerçekten ekonomik olarak vatandaşın cebini rahatlatacak çok yerinde bir uygulama. Fiyatlar piyasanın oldukça altında. Bu zamanda bu fiyata güvenli eti bulmak son derece kıymetli” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü