Maçka'daki terör saldırısı

- Atiker Konyaspor yöneticileri, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Genel 13.08.2017, 15:52
Maçka'daki terör saldırısı

KONYA (AA) - Süper Lig'de Trabzonspor karşılaşması için kente giden Atiker Konyaspor yöneticileri, Maçka ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti.

Atiker Konyaspordan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak yeşil beyazlılar, maç saatini bekliyor.

Kente giden kulüp yöneticileri ise Maçka'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Bülbül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yöneticiler, şehidin ailesine sabır diledi.

Şehidin ağabeyi Olcay Bülbül, kardeşinin acısını tüm ülkenin paylaştığını belirterek, "Konyasporun ziyaretini beklemiyorduk. Tüm Konya'ya en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şehit Bülbül'ün öğretmeni Remzi Aydın ise acılı günde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ettiğini, Atiker Konyaspor yöneticilerinin hassas davranışından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu üyesi Hakan Salim Çağlayan da şehit Bülbül'ün genç yaşında asil bir duruş sergilediğini vurguladı.

Bülbül'ün vatanını, milletini ne kadar sevdiğini cesur bir şekilde ortaya koyduğunu ifade eden Çağlayan, "Onunla ne kadar övünsek, gurur duysak azdır. Öncelikle acılı ailemizin, yakınlarının ve yüce milletimizin başı sağ olsun. Bugün buraya gelerek acınızı camiamız adına paylaşmak istedik. Şehidimizin mekanı cennet olsun." dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü