Müjdeler Olsun; "Refah Geliyor"

Milli görüşün yeni partisi Temmuz ayında kurulacak. Prf. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı geleneksel iftar yemeğinde kadroları ile bir araya geldi.

Genel 04.06.2018, 16:47 04.06.2018, 17:56 Ferhat KOÇ
Müjdeler Olsun; "Refah Geliyor"

Sena düğün salonunda cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Erbakan vakfı bölge başkanı Mevlüt Koç’un yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları yönetimi ile gençlik kolları yönetimi katıldı.
Katılımın eksiksiz ve coşkulu olduğu gözlemlenen toplantı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yönetimlerinin tanıtımının ardından İl Başkanı Mustafa Sarı konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmasında Milli Görüş davasının ülkenin ve dünyanın kurtuluşunun yegane çözümü olduğunu vurgulayan Sarı yakında, merhum efsane lider Prf.Dr.  Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan liderliğinde bir siyasi yapılanmanın kurulacağının müjdesini verdi. 
Daha sonra Erbakan Vakfı bölge başkanı Sn. Mevlüt Koç bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Milli Görüşün öneminden bahsetti. Toplumunun değerlerini kaybetme noktasına geldiğine vurgu yapan Koç, milli görüş sayesinde toplumların huzurlu, adaletli, hakkaniyetli, refah içerisinde yaşaması kaçınılmazdır dedi.
Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü