ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez 57. Genel Kurulu

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez 57. Genel Kurulu’nu geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel 19.04.2019, 11:08 19.04.2019, 11:37 Fikriye Koka
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez 57. Genel Kurulu

Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlim Yayma Cemiyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, TİMAV Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz’ün yanı sıra Karaman Önder İmam Hatipliler Dernek Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

KARAMAN ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEK BAŞKANI YÖNETİME GİRDİ

57.Genel Kurul’da yeni Genel Başkanın yanısıra, 70 kişilik yönetim, denetim ve disiplin kurulları da seçildi. ÖNDER’in yeni Genel Başkanı Kamber Çal oldu.

Yeni yönetime Karaman Önder İmam Hatipliler Dernek Başkanı Mehmet Sarınında  da girmesi Karamanda olumlu karşılandı.

Genel Merkez yönetimine giren Karaman ÖNDER İmam Hatipler Dernek Başkanı Mehmet Sarı Öncelikle beni kadrosunda görmek istediğini bildiren yeni Genel Başkan Kamber Çal Beye teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuz ağırdı, şimdi daha da ağırlaştı. İnşallah yararlı oluruz ve hayırlı hizmetlerde katkımız olur. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Öte yandan genel kurulun ardından ÖNDER yeni Genel Merkez binasının açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü