Sille Baraj Park'ta ziyaretçi yoğunluğu

Genel 08.08.2017, 14:23
Sille Baraj Park'ta ziyaretçi yoğunluğu

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete açılan Sille Baraj Park'ın, hafta sonu 40 bine yakın ziyaretçiyi ağırladığı bildirildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Türkiye'nin en büyük parklarından biri olan Sille Baraj Park, içerisinde bulunan izci kampı merkezi, tekne gezinti alanı, uçurtma tepesi, çay bahçesi, restoran gibi farklı etkinlik alanları ile Konya'nın yeni cazibe merkezi oldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Konyalıların bu kompleks sayesinde tabiat ve su ile buluştuğunu belirtti.

Parkı ziyarete gelen vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını aktaran Altay, şunları kaydetti:

"Parkta doğal alanları korurken, oluşturulan yeni etkinlik alanlarını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Hafta sonu 40 bine yakın hemşehrimiz Sille Baraj Park'ı ziyaret etti ve gelen olumlu tepkiler, güzel bir iş yaptığımızın göstergesi. Sille Baraj Park'a yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Alan çok büyük ve alışık olmadığımız bir park. Bu parkımızla sadece Konya'da değil Türkiye'de park algısına farklı bir bakış açısı getirdik. Hemşehrilerimizden gelen taleplere göre parkta iyileştirme çalışmalarına devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü