TOKİ Açıklama Yapacak mı?

TOKİ İşçi Konutlarının teslim edilme süresi uzadıkça tepki ve yorumlar artmaya başladı.

Genel 11.10.2017, 13:05 11.10.2017, 17:49 Ferhat KOÇ
TOKİ Açıklama Yapacak mı?
Fabrika işçileri için planlanan konutlara peşinatlarını veren vatandaşlar TOKİ’nin belirsiz açıklamalarından bıkarken TOKİ’nin sürekli oyalama taktikleri vatandaşları bezdiriyor. Daha önce yapılan TOKİ işçi Konutları ile ilgili haberlere gün aşırı yorum yapan hak sahibi vatandaşlar belirsizlikten bıkmış durumda.
Yılın başında yüklenici firma İnşaat sahasında Gazetecilere Ağustosta teslim edeceğiz demişti. Ağustos ayı geçtikten sonra geçtiğimiz günlerde Ekim sonunda teslim edileceği haberleri yayınlanmıştı. Yapılan her haberin altına yorum yapan TOKİ işçi konutları hak sahipleri, haberlerin geçtiği site ve yayın kuruluşlarını yalan haber yapmakla suçlamaya başladılar.
Yayın kuruluşları olarak TOKİ evlerinin ne zaman teslim edileceği hakkında yaptığımız araştırmada ise hiçbir sonuç elde edemedik. TOKİ’nin yaptığı açıklamada teslim tarihinin belli olmadığı söylendi. Yüklenici firma ile yapılan görüşmede ise Proje bitiminin 15.02.2018 tarihinde olduğu ama TOKİ’nin ise vatandaşlara ne zaman teslim edeceğini bilmedikleri söylendi.
TOKİ hak sahiplerinin tepkisini çeken bu gelişmeler karşısında ise TOKİ hiçbir resmi açıklama yapmaması büyük tepki topluyor.

 

Yorumlar (5)
Taner 6 yıl önce
Bu insanlar kurumlar neden yalan söyler vatandaşına ?
Selim 6 yıl önce
Toki Karaman Kırbağı emekli işci konutları teslim edilsin artık beklemekden bıkdık
Ayşe 6 yıl önce
Toki veya Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan ın açıklama yapmasını bekliyoruz, Toki Karaman Kırbağı 1426 adet konut Ekim ayının sonunda teslim edilecekmi ?
Eray 6 yıl önce
Karaman Kırbağı Emekli ve İşci 1426 adet konutlar Gazete haberlerine göre 2017 Ekim ayının sonuna teslim edilecekdi. 1426 aile Karaman Belediyesi, Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan, Leda Yapı, Toki , Ve Karaman Yerel Gazetelerinden bi açıklama bekliyor Teşekkürler
necati can 6 yıl önce
Ya bi verin artık bıktık ama
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü