Türk Dünyası Kültür Parkı çalışmaları

Genel 07.04.2017, 11:02
Türk Dünyası Kültür Parkı çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman'ın en büyük yeşil alan projesi olma özelliğini taşıyan ve bu alanda şehre önemli bir imaj kazandıracak olan Türk Dünyası Kültür Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ve beraberindeki heyet, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaları değerlendiren Başkan Çalışkan, Karaman tarihinin en büyük yeşil alan düzenlemesi özelliğini taşıyan Türk Dünyası Kültür Parkı projesinin, vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği, piknik yapabileceği, spor ve çeşitli etkinliklerde bir araya gelebileceği önemli bir proje olduğunu söyledi.

Projenin çok kapsamlı olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Parkta spor sahaları, fitness alanları, kamelyalar, modern çocuk oyun grupları, çeşmeler, yöresel ürün satış yerleri, anfi tiyatro, lokanta, wc, büfeler, otopark bulunacak. Proje kapsamında bir adet kır lokantası inşasını tamamladık. Ayrıca park içerisinde müze, mescit ve bir de futbol sahası bulunuyor. Türk Dünyası Kültür Parkı tamamlandığında vatandaşlarımızın tabiatla iç içe olduğu ve huzur bulduğu bambaşka bir dünya olacak."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü