Vefat eden öğretim üyesi için tören düzenlendi

- Sivas'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Haydar Gölbaşı için okulunun önünde tören düzenlendi

Genel 19.04.2018, 13:29
Vefat eden öğretim üyesi için tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Haydar Gölbaşı için okulunun önünde tören düzenlendi.

Evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hayatını kaybeden Büro ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gölbaşı (47) için düzenlenen törene eşi Prof. Dr. Öznur Gölbaşı, çocukları Berfin ve Deniz Gölbaşı, yakınları, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Hilmi Ataseven, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrencileri katıldı.

Törende Gölbaşı'nın cübbesi tabutunun üzerine bırakıldı, öğrencileri ve arkadaşları tarafından da tabutun üzerine karanfil konuldu.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Derya Fatma Biçer, törende yaptığı konuşmada, "Bu gün son mesaisinde ona eşlik ediyoruz. Onu tebessüm ve özlemle hatırlayacağız. Bizler ve öğrencilerimiz açısından çok büyük bir kayıp." dedi.

Konuşmalardan sonra Gölbaşı'nın özgeçmişi okundu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından dua edildi.

Törende Gölbaşı'nın eşi, çocukları ve yakınları, görev arkadaşları ve öğrencilerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Gölbaşı'nın cenazesi Alibaba Cem Evi'nde düzenlenen törenin ardından Kangal ilçesi Irmaç köyünde toprağa verilecek.


Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü