10 Nisan Polis haftası Kutlu Olsun

10 Nisan Polis haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü kutlu olsun. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, vazifesi başındakilere sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

GÜNCEL 10.04.2018, 09:46 10.04.2018, 13:02 Ferhat KOÇ
10 Nisan Polis haftası Kutlu Olsun

Vali Fahri Meral, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesajı;
 Meral mesajında, Türk polis teşkilatının, 173 yıllık tecrübe ve birikimiyle milletin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biri olduğunu belirtti.
Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan polis teşkilatının, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlendiğini ifade eden Meral, şunları kaydetti: "Aziz milletimizin emniyet ve asayişi, huzur ve güveni, dirlik ve düzenliği için Türk polisi, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir. Bu duygularla Türk polis teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle yad ediyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum." 




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı:
“Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır. Bu vatanın ve bu şehrin kahraman evladı Özel Harekât Polisi Hakan Yılmaz ve Muhammet Ali Mevlüt Dündar ile terörle mücadelede canını hiçe sayan tüm güvenlik mensuplarımız gibi sayısız kahramanı bağrından çıkarmış Emniyet Teşkilatımız Afrin’de de cesaret ve başarı örneği sergileyerek hepimizin gururu olmuşlardır.
Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize ve askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum."




AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet ER 10 Nisan Polis haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle kutlama mesajı:
"Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalışmaktadır. 173. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir.
Emniyet teşkilatımızın yapmış olduğu hizmetler halkın nazarında büyük takdir toplamış ve polise olan güvenini her geçen gün pekiştirmiştir. Emniyet mensuplarımızın bu sorumluluk şuuru ve görev aşkı ile bundan sonraki çalışmalarında da muvaffak olacaklarına yürekten inanıyorum.
Memnuniyetle müşahede edilmektedir ki; Türk Milleti polisine her zaman güvenmiş ve görevini yerine getirmesinde ona her türlü desteği vermiştir. 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. AK Parti Hükümeti olarak Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı, daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.
Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. 
Bu vesileyle;  vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.



AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ’İN Türk Polis Teşkilatı‘nın 173. kuruluş yıldönümü mesajı
Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde görev yapmaktadır.
Halkımız için fedakârca görev yapan Emniyet güçlerimizin, her zaman Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan sorumluluklarını yerine getiriyor olması aziz milletimiz için bir iftihar kaynağıdır.
Polis teşkilatımız her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatı özverili çalışmalarıyla saygın kurumlar sıralamasında üst sıralara yükselmiştir. Kuşkusuz bu yükselişte fedakâr, özverili, sağduyulu, ulusal ve uluslararası hukuka uygun çalışmaları etkin rol oynamıştır. Türk Emniyet Teşkilatı personeli, organize suç örgütü ve terörle mücadelenin yanı sıra asayiş olaylarında da çok büyük başarılara imza atmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, kutsal mesleğinin icrası sırasında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyor, gazilerimizi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, hâlen görevde bulunan emniyet teşkilatı mensuplarımıza ve ailelerine de sağlık, mutluluk dolu bir yaşam ve başarılar diliyorum.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü