10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL 09.01.2019, 17:36 M. Ali
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

ŞEKER, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Tarafsız ve özgür basın; demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biridir, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da çok önemli bir yeri vardır.

Değerli basın mensuplarımız gece-gündüz, yaz kış demeden en zor şartlarda görevlerini büyük fedakârlıkla yerine getirmekte, basın ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirerek, halkımızın talep ve beklentilerini ve yaşadığı sıkıntılarını dile getirerek, sıkıntıların çözümünde çok önemli bir rol oynamaktadırlar.

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak dünyanın ve ülkemizin dört bir yanında bizlere doğru bilgi aktarma çabası ile mesleğini icra eden, doğru ve anlık bilgileriyle halkımızın haber almasını sağlayan tüm gazetecilerimize bu zorlu görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Ayrıca ilimizdeki ve bölgemizdeki yaşanan olaylardan ve meydana gelen gelişmelerden an be an haberdar olmamızı sağlayan gören gözümüz, işiten kulağımız değerli yerel basınımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini Yüce Allah (C.C)’dan niyaz eder, görevlerini yaparken yaşamını yitiren gazetecilerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü