23 Nisan'da Yarışmaya var mısın?

“Evde Kal Karaman” etiketiyle Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uzaktan eğitim sürecinde başlatılan ve öğrencilerin resim, şiir, hikaye ve mektuplarıyla renk kattığı ödüllü yarışmanın merakla beklenen yeni konusu belli oldu.

GÜNCEL 14.04.2020, 11:02 14.04.2020, 11:32 Fikriye Koka
23 Nisan'da Yarışmaya var mısın?

Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler bir taraftan EBA ve TRT EBA TV aracılığıyla ders görürken bir taraftan da çeşitli etkinlikler ve oyunlarla evde kalınan süreyi verimli geçirmek hedefleniyor.

Bu kapsamda Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ederek düzenlemiş olduğu ve öğrenciler kadar velilerin de sıkı takip ettiği ödüllü resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının üçüncüsünde, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle konu olarak “TBMM’nin Açılışının 100. Yılında 23 Nisan ve Dünya Çocukları” belirlendi.

Okulöncesi öğrencilerinin resim, ilkokul öğrencilerinin şiir ve ortaokul öğrencilerinin kompozisyon dalındaki eserleriyle katılacağı yarışmada okulöncesi kategorisindeki birinciye oyun setleri, ilkokul kategorisindeki birinciye bisiklet ve ortaokul kategorisinde ise tablet bilgisayar hediye edilecek.

Yarışmaya katılım sağlayacak öğrenciler, 19 Nisan 2020 Pazar gününe kadar eserlerini [email protected] e-posta adresine gönderecek. Eser sahibi öğrenciler, okul adı ve sınıf bilgilerinin yanı sıra ismi ve soyadıyla birlikte isterse evde çekilmiş fotoğrafını da gönderebilecek. Yarışma sonuçları 23 Nisan haftasında duyurulacak.

Yorumlar (16)
Ali Altunbaş 4 yıl önce
Sonuçlar açıklandı mı
Eslem 4 yıl önce
Nasıl gircez
Eslem 4 yıl önce
Nasıl gönderecez
Muhammed Emin Karataş 4 yıl önce
BU yarışma çok güzel oldu evde sıkılıyordum şimdi bu yarışmaya katılmak can sıkıntımı dindirecek Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ederim
Muhammed Emin Karataş 4 yıl önce
İnşAllah kazanabilirim herkese bol şans sizinde güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum
Ibrahim 4 yıl önce
Kompozisyon
Beril 4 yıl önce
Nasıl göndericez acaba anlatır mısınız
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü