AK PARTİ 14 YAŞINDA, BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN KUTLAMA MESAJI “Bu Kutlu Yürüyüş Devam Edecektir”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Partinin 14. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL 14.08.2015, 16:12 14.08.2015, 16:14 M. Ali
AK PARTİ 14 YAŞINDA, BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN KUTLAMA MESAJI  “Bu Kutlu Yürüyüş Devam Edecektir”

 Belediye Başkanı Çalışkan’ın mesajı şu şekilde;

“ Bundan tam 14 yıl önce bugün, şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. 14 yıl boyunca Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün “Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak” parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş sayesinde Türkiye Cumhuriyetinde devrim niteliğinde birçok hizmet halkla buluşmuştur. AK Parti “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışı ile çizgisinden asla sapmadan yoluna devam etmiştir ve etmeye devam edecektir. Türkiye 2023 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Eğitimden Sağlığa, Ekonomiden Yerel Yönetimlere kadar bütün alanlarda ülkemiz AK Parti ile yükselmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

Tüm bu hizmetlere rağmen Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen oluşumların, içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. Hain terör yapılanmaları çeşitli amaçlarla harekete geçirilmiştir. Milletimiz bu oyunun farkındadır ve bu oyuna asla gelmeyecektir. Hain saldırılar sonucu şehit düşen bütün polislerimize ve askerlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde Ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, partimize hizmet etmiş, emeği geçmiş fakat şu an aramızda olmayan, ebediyete intikal eden tüm parti mensuplarımıza da Allah’tan Rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 14. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü